Πρόβλημα υγείας στέρησε από τον Περιστερά το ντεμπούτο στο WSSP300

Ηλεκτρονικά ο υπολογισμός των τελών για τη μεταβίβαση οχήματος και οι τραπεζικοί λογαριασμοί για την πληρωμή τους
14 Απριλίου 2022
Sachsenring Classic: Επιστρέφει το 2022
14 Απριλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το περασμένο αγωνιστικό τριήμερο (8-10 Απριλίου) περιμέναμε να δούμε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Ο Περιστεράς αγωνίζεται με Yamaha R3 με τη στήριξη της Μοτοδυναμικής.Γιάννη Περιστερά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300. Δυστυχώς, η Ισπανία και η πίστα του Aragon έμελλε να μην είναι ο τόπος που θα πραγματοποιούσε ο νεαρός Έλληνας αναβάτης την πρώτη του εμφάνιση καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να μείνει εκτός πίστας.

Ο Περιστεράς είχε κάνει τις πρώτες επίσημες δοκιμές λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το αγωνιστικό τριήμερο και ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Δυστυχώς, όμως ένα πρόβλημα με το στομάχι τον ανάγκασε να μείνει στο κρεβάτι χάνοντας πολλές από τις δυνάμεις του. Η ομάδα του και ο επικεφαλής Omar Menghi αποφάσισαν να κρατήσουν εκτός αγώνα τον Έλληνα αναβάτη και να μη ρισκάρουν τη συμμετοχή του Περιστερά.

Στο γκαράζ της ProGP έμεινε όλο το αγωνιστικό τριήμερο η Yamaha R3 του Γιάννη.

Δεν υπήρξε πρόβλημα με το κράνος του

Ιταλικές, Ισπανικές και Ελληνικές ιστοσελίδες, έγραψαν ότι ο Γιάννης δεν αγωνίστηκε επειδή το κράνος που Επόμενος αγώνας είναι στο Assen της Ολλανδίας 22-24 Απριλίου.παρουσίασε στον τεχνικό έλεγχο ήταν εκτός προδιαγραφών FIM, πράγμα που διέψευσε ο Omar Menghi, καθώς και ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος, εισαγωγέας του συγκεκριμένου Shoei X-Spirit III προδιαγραφών FIM. Μάλιστα με το ίδιο κράνος ο οδηγός έτρεξε πέρυσι στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Yamaha R3, που γίνεται μαζί με το παγκόσμιο WSBK και πέρασε από τον ίδιο τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού ασφαλείας των οδηγών.

Πράγματι, υπήρξε ένα θέμα στον έλεγχο, λόγω μιας μικρής γρατζουνιάς του κράνους από ελαφρά πτώση, αλλά φυσικά αυτό δεν επηρεάζει το αν το κράνος ήταν όντως προδιαγραφών FIM. Επίσης, η ομάδα δεν προχώρησε στο να αγοράσει ένα νέο κράνος, απλά επειδή δεν μπορούσε να συμμετάσχει ο οδηγός λόγω του προβλήματος της υγείας του. Τώρα η ομάδα προσανατολίζεται στη σωστή προετοιμασία για τον επόμενο Αγώνα στο Assen της Ολλανδίας, στις 22-24 Απριλίου.

Το επίμαχο κράνος του Περιστερά το οποίο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese