Πρώτη πανελλήνια εμφάνιση για το KTM 300SX 2023 – Πίστα MOTOCROSS Κρηνίδες

Αθλητές μοτοσυκλέτας στη Super Ειδική του Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ
24 Σεπτεμβρίου 2022
Motocross Κρηνίδες: Αυξημένος ανταγωνισμός με τους αθλητές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος!
24 Σεπτεμβρίου 2022

Πρώτη πανελλήνια εμφάνιση για το KTM 300SX 2023 – Πίστα MOTOCROSS Κρηνίδες

Πρώτη εμφάνιση στο κοινό για το ριζικά ανανεωμένο SX!

Στην πίστα MX στις Κρηνίδες όπου διεξάγεται ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS και στην τέντα στης KTM εμφανίστηκε το νέο 300SX του 2023 που για πρώτη φορά εκτίθεται στο ελληνικό κοινό.

Για το 2023 η σειρά SX είναι ριζικά ανανεωμένη με ξεκινώντας από το πλαίσιο και τις αναρτήσεις, πριν φτάσουμε στις μεγάλες αλλαγές που υπάρχουν στον κινητήρα.

Το πλαίσιο έχει μεγαλύτερη αντοχή στο λαιμό και νέα βαφή που έχει στόχο να παραμείνει αναλλοίωτη μετά από σκληρή καταπόνηση ενώ οι βάσεις των μαρσπιέ είναι τοποθετημένες ποιο μέσα για να επιτρέψουν ακόμη μεγαλύτερες κλίσεις και καλύτερη συμπεριφορά στα λούκια.

Οι αναρτήσεις της WP έχουν νέας τεχνολογίας υδραυλικό STOP για προοδευτικότητα στα τελευταία 40mm της διαδρομής τους ώστε οι προσγειώσεις να είναι ομαλότερες και το φτερό έχει επανασχεδιαστεί για να μην στέλνει λάσπες στο ψυγείο.

Μεγάλες αλλαγές υπάρχουν στον κινητήρα όπου ο επαναστατικός ψεκασμός τρέχει νέο λογισμικό που υπολογίζει την τροφοδοσία με βάση την πίεση στον στροφαλοθάλαμο και τις θερμοκρασίες αέρα στην εισαγωγή, περιβάλλοντος και ψυκτικού υγρού, και μέσα από δύο διαφορετικούς χάρτες που εύκολα ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει, ρυθμίζει και την απόκριση της γκαζιέρας.

Επανασχεδιασμένη βαλβίδα reed και θάλαμος διαστολής με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, μίζα νέου τύπου με μπαταρία ιόντων λιθίου είναι ορισμένες ακόμη από τις βασικές αλλαγές.

Το 300SX αποδίδει 57 ίππους με την KTM να δηλώνει βάρος μόλις 99,4 κιλά!

 

 

Δείτε επίσης:

KTM SX 2023: Δίχρονη υπερδύναμη – Με νέα πλαίσια, παντοδύναμους κινητήρες και υψηλή τεχνολογία

 

Αρθρογράφος: thanos
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese