Ρεπορτάζ – Άκρως επιτυχή τα μαθήματα enduro και on/off οδήγησης του ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.

Ήρθε το νέο Drakon 125 της Ιταλικής Malaguti 
10 Οκτωβρίου 2022
Η νέα γυμνή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Tinbot, TB-RS1
10 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί στην Ελλάδα η μοτοσυκλέτα σαν ιδέα να βουλιάζει όπως δείχνουν τα παραδείγματα των Ομοσπονδιών, ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι Σύλλογοι σαν αντίβαρο της κατάστασης.

Ένα τέτοιο θετικό παράδειγμα αποτελεί ο δραστήριος Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, 37 συνολικά αναβάτες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τεχνικές για enduro το πρωί του Σαββάτου και on/off το πρωί της Κυριακής.

 ΣΥΜΟΣΚΑ4.jpg

Με «δάσκαλο» τον Κίμωνα Καράμπελα, τρις Πρωταθλητή Ελλάδας στο endurο, όσοι βρέθηκαν στο Στρούμπουλα -το ημιορεινό σημείο της εκδήλωσης- άκουσαν τη θεωρία και τη σχετική φυσική πίσω από την οδήγηση στο χώμα. ‘Επειτα μπήκαν «στα βαθιά» της πράξης, με τη βροχή της πρώτης μέρας να δίνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον λόγω.. λάσπης. Στο φινάλε άλλωστε, η καλύτερη γνώση για την οδήγηση, μας κάνει «ταχύτερους» αλλά και ασφαλέστερους.

ΣΥΜΟΣΚΑ2.jpg

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ., Νίκο Βογιατζάκη, οι δραστηριότητες έχουν συνέχεια, με μια πραγματικά μεγάλη «βόλτα» πιθανότατα στην αρχή του νέου έτους με πέρασμα από 100 χωριά της Κρήτης.

ΣΥΜΟΣΚΑ3.jpg

Ιδιαίτερη ευχαριστία αξίζει στην ΗΚ ΑΕΒΕ για την υποστήριξη της εκδήλωσης, αλλά και για την παραχώρηση ενός KTM 390 Adventure στον γράφοντα, ο οποίος βρήκε ευκαιρία για μια μίνι δοκιμή στα βουνά του οροπεδίου Λασιθίου, για την οποία θα διαβάσετε σύντομα.

Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (Νίκος Τσαμάνδουρας)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese