ΣΕΜΕ: Οι εταιρείες μοτοσυκλετών ενώθηκαν σε σύνδεσμο

Ματαιώθηκε λόγω covid-19 το φετινό Honda Adventure Roads
5 Μαρτίου 2021
MotoGP: Ουγγρικό GP το 2023!
5 Μαρτίου 2021

Αποτελεί μία κίνηση που έχει γίνει εδώ και καιρό, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες του κράτους, κι έτσι τώρα, με τον αριθμό του ΓΕΜΗ μπορεί να γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την σύσταση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών – ΣΕΜΕ. Αυτό σημαίνει πως ο Κλάδος Δικύκλου εντός του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, φεύγει από τον ΣΕΑΑ και γίνεται πλέον ΣΕΜΕ.

Στον σύνδεσμο έχουν μπει όλες οι μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες μοτοσυκλετών και αντιπροσωπείες, πλην της Γκοργκόλη Α.Ε. (από τους μεγάλους εισαγωγείς που λείπουν καθώς υπάρχουν και άλλοι) όπως φαίνεται και από δελτίο τύπου του ΣΕΜΕ.

Μέχρι τις πρώτες εκλογές, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου έχει οριστεί ο κ. Σωτήρης Χατζίκος από την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ που ήταν και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής στον Κλάδο Δικύκλου του ΣΕΑΑ.

Έχουμε στα χέρια μας μία μακρά συνέντευξη του κ. Χατζίκου και προαναγγέλλουμε περισσότερα για τον ΣΕΜΕ:

 

 

Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών – ΣΕΜΕ

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2021

Με την επίσημη καταχώρηση στο ΓΕΜΗ (αριθμός 158322201000), συστήνεται ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών, με διακριτικό τίτλο ΣΕΜΕ.

Ο κύριος στόχος του Συνδέσμου είναι η ισόρροπη, συνεπής και μακροπρόθεσμη διεύρυνση της αγοράς δικύκλων όλων των τύπων (L1e, L2e, L3e, L4e, L5e, L6e, L7e), προς όφελος των μελών, των αναβατών και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου.

Ο ΣΕΜΕ πιστεύει ότι η υγιής ανάπτυξη του κλάδου προϋποθέτει την ασφαλή και βιώσιμη χρήση των δικύκλων, καθώς και την αρμονική συνύπαρξή τους με όλους τους χρήστες του δρόμου. Σε αυτό το πλαίσιο, σκοπεύει να ανοίξει ουσιαστικό διάλογο με όλους τους φορείς της πολιτικής, ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα όπως και με αντίστοιχους θεσμικούς συνομιλητές στο εξωτερικό.

Ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου είναι οι εξής εταιρείες:

  • BMW HELLAS AE (BMW)
  • KOSMOCAR AE (Ducati)
  • K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE AE (KTM, Husqvarna, GAS GAS)
  • MOTO TREND AE (Kymco)
  • PIAGGIO HELLAS AE (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Derbi)
  • TEOMOTO AE (Kawasaki, Peugeot Motorcycles).
  • ΑΔΕΛΦΟI ΣΑΡΑΚΑΚΗ AEBME (Honda)
  • ΗΛΙΟΦΙΛ AE (Triumph)
  • ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ AEE (Yamaha)
  • ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ AEBE (Suzuki).

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΕ ορίστηκε ο κ. Σωτήρης Χατζίκος της Μοτοδυναμική ΑΕΕ, Αντιπρόεδρος ο κ. Σόλων Κοντός της K-Motors South East Europe ΑΕ και Γενικός Γραμματέας ο κ. Φώτιος Δράκος της Piaggio Hellas ΑΕ.

 

Αρθρογράφος: thanos

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese