Στη Βαγιανέλης θα βρείτε πλέον τα μοντέλα CFMoto και Royal Enfield

KTM 390 Rally 2023: Η εξέλιξη συνεχίζεται
30 Μαΐου 2022
Hellas Rally Raid 2022: Ολοκληρώθηκε με νίκη Julien Jagu το επικό ελληνικό Rally!
30 Μαΐου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια σημαντική συνεργασία ξεκίνησε η Muvus, η εταιρεία με την αποκλειστική αντιπροσωπεία των Τεράστια εμπειρία της Βαγιανέλης Α.Ε. στο χώρο της μοτοσικλέτας, ιδιαίτερα με τα μοντέλα της BMW.μοτοσικλετών της Royal Enfield και της CFMoto. Η Muvus λοιπόν ανακοίνωσε πως στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της εντάσσεται η Βαγιανέλης Α.Ε. προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών, την πώληση, το aftersales και την κορυφαία εξυπηρέτηση.

Πλέον τα μοντέλα της CFMoto και της Royal Enfield θα είναι διαθέσιμα και στα καταστήματα της Βαγιανέλης Α.Ε. κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση ενός μοντέλου των δύο εταιρειών. Η Βαγιανέλης Α.Ε. είναι στο χώρο της μοτοσικλέτας περισσότερο από 30 χρόνια, διατηρώντας συνήθως την πρώτη θέση των πωλήσεων στις μάρκες που εκπροσωπεί.

Πολύ σημαντική προσθήκη στο δίκτυο της Muvus.

Έχει αποδείξει ότι προσεγγίζει με πάθος τον κόσμο των δύο τροχών, ιδιαίτερα μέσα από ενέργειες όπως την εκπαίδευση των αναβατών για την δική τους ασφάλεια. Η εταιρεία συνεχώς αναζητά καινούριες εμπειρίες και συνεργάτες οι οποίοι φέρνουν νέες ιδέες και η Muvus είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ δραστήρια και αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία.

Σε λίγες ημέρες στα καταστήματα θα βρίσκεται και το όμορφο Royal Enfield Scram 411.

Στα καταστήματα της Βαγιανέλης Α.Ε. μπορείτε να δείτε από κοντά το νέο adventure 800MT της CFMoto, όπως και το εντυπωσιακό 700CL-X Sport, ενώ θα ταξιδέψετε σε ένα ρομαντικό παρελθόν με τις μοτοσικλέτες της Royal Enfield. Σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στα καταστήματα και το νέο Scram 411, το όμορφο scrambler της ινδικής φίρμας που αναμένεται να κερδίσει το αγοραστικό κοινό με το μοναδικό του στυλ.

Το βίντεο παρουσίασης του Scram 411.

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese