Στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου η Kosmoride

Τα ηλεκτρικά scooter Yadea στο Athens Motoshow
9 Απριλίου 2022
MotoGP Austin: Εκκίνηση Ducati και πίσω οι άλλοι! Pole Position για Martin σε μέρα πτώσεων
9 Απριλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kosmoride έχει μπει δυναμικά στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων έχοντας δημιουργήσει το Η Kosmoride είναι κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Kosmocar.μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πώλησης στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει προσεγγίσει με ποιοτικό και σύγχρονο τρόπο τη νέα εποχή της αστικής μετακίνησης προσφέροντας υψηλού επιπέδου προϊόντα αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Θέλοντας να τονίσει την εμπλοκή της στον αθλητισμό και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η Kosmoride αποφάσισε να υποστηρίξει τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος. Ο νεαρός αθλητής έχει ήδη πετύχει τρομερά πράγματα στον στίβο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο. Μαζί με την Kosmoride θα διαμορφώσουν μια νέα, ενδιαφέρουσα μορφή αστικής μετακίνησης.

Ο κορυφαίος αθλητής στη σέλα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε σχετικά: «Στην Kosmoride δεν βρίσκω απλά έναν υποστηρικτή αλλά έναν οργανισμό που προάγει την πράσινη εναλλακτική μετακίνηση μέσω των e-bikes. Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα η μετακίνηση δεν γίνεται μόνο απολαυστική αλλά συμβάλει εμπράκτως στην υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος».

Επιλέγοντας τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα παγκοσμίως η Kosmoride καλύπτει απόλυτα όλους όσους θέλουν να βάλουν την πράσινη μετακίνηση στην καθημερινότητά τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kosmoride και τις υπηρεσίες της μπορείτε να επισκεφθείτε το www.kosmoride.gr.

Ίσως, δούμε και ειδικές εκδόσεις ποδηλάτων με τη σφραγίδα του Μίλτου Τεντόγλου.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese