Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει!

Σε λειτουργία μέσω του vouchers.gov.gr το Fuel Pass για την επιδότηση καυσίμων κίνησης
26 Απριλίου 2022
Yamaha TZ500J, Kenny Roberts Replica: Και όμως… έμεινε στα αζήτητα!
26 Απριλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio το 2021 χτύπησε φλέβα χρυσού παρουσιάζοντας το ανανεωμένο Beverly 400 HPE. Το scooter μεΤο νέο Beverly εμπνέει πολυτέλεια και κομψότητα. την τεράστια ιστορία το περίμεναν αρκετά χρόνια οι φανατικοί θαυμαστές του να ανανεωθεί και μόλις αυτό έγινε έσπευσαν να το κάνουν δικό τους, δικαιώνοντας την Piaggio στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την αναβάθμιση του Beverly.

Πλέον το Beverly είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Piaggio τόσο το 2021 όσο και στις αρχές του 2022 βάζοντας πλώρη για μια ακόμα χρονιά ρεκόρ. Η Piaggio μάλιστα κάνει ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση του Beverly 400 προσφέροντας όφελος 500€ στην απόκτησή του μέχρι το τέλος Μαΐου. Είτε επιλέξεις την απλή έκδοση, είτε την S (είτε το Beverly 300) η Piaggio σου δίνει όφελος 500€ μέχρι 31 Μαΐου 2022.

Στιλάτες και διασκεδαστικές διαδρομές στην πόλη.

Δυνατός κινητήρας με πολύ ποιοτική λειτουργία

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που έχουν κάνει το Beverly να ξεχωρίζει. Το πρώτο είναι ο όμορφος και 30% περισσότερη ροπή για τον 400άρι σε σχέση με τον προηγούμενο 350άρι.διαχρονικός σχεδιασμός του και το δεύτερο είναι η άνεση και η σύγχρονες λύσεις που προσφέρει τόσο στον κινητήρα όσο και στα συστήματα συνδεσιμότητας. Το δημοφιλές Beverly 400 είναι εξοπλισμένο με έναν νέο μονοκύλινδρο κινητήρα HPE 399 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 35 ίππους και 37,7Nm ροπής.

Είναι κατά 17% πιο αποδοτικός και οικονομικός από τον προκάτοχό του, ενώ διαθέτει και πολύ καλύτερη απόκριση στο γκάζι χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα ψεκασμού.

Η ουρά είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο του νέου Beverly.

Όφελος 500 ευρώ μέχρι τέλος Μαΐου

Το scooter εκτός από την άνεσή του διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με οθόνη LCD 5,5 ιντσών και σύστημα συνδεσιμότητας, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, μεγάλο χώρο αποθήκευσης, USB θύρα φόρτισης, φωτιστικά σώματα LED, σύστημα Bike Finder εντοπισμού του scooter και τροχό 16 ιντσών εμπρός. Το νέο Beverly 400 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio στην τιμή των 6.490€ και να επωφεληθείτε από την έκπτωση 500€ της Piaggio μέχρι το τέλος Μαΐου.

Βίντεο παρουσίασης του νέου Piaggio.

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese