Σχεδίασε το δικό σου KTM Duke

Gaokin GK1000 Thor – Χιλιάρι V2 cruiser, συνδέεται με τη Brixton
27 Απριλίου 2022
Ανανεωμένος τιμοκατάλογος χωμάτινων KTM
27 Απριλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η KTΜ σε προκαλεί να σχεδιάσεις το δικό του μοναδικό Duke και να δείξεις στον κόσμο τις εικαστικές σου Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα καινούριο Duke.ικανότητες. Σε αυτόν τον ιδιαίτερο διαγωνισμό οι κάτοχοι όλων των μοντέλων Duke, από το 125 μέχρι το 890 θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν το δικό τους κιτ από αυτοκόλλητα και να τους δοθεί η ευκαιρία μέσα στο καλοκαίρι να διεκδικήσουν ένα ολοκαίνουριο μοντέλο KTM Duke.

Οι μοτοσικλέτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι οι Duke 125, Duke 390, Duke 890, Duke 890 GP και Duke 890 R. Με απλά βήματα ο καθένας θα μπορεί να σχεδιάσει τα αυτοκόλλητα της μοτοσικλέτας από smartphone, laptop ή tablet και σε δεύτερη φάση να το υλοποιήσουν μέσω της 3D εφαρμογής Vectary. Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να ποστάρει το σχέδιό του στο Instagram και την επιλογή του βάθρου των νικητών θα αναλάβει να κάνει ο Rok Bagoros, διάσημος αναβάτης κασκαντέρ της KTM.

Εκείνος που θα κρίνει το νικητή είναι ο Rok Bagoros, πρεσβευτής του KTM Duke.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 21 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουνίου, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 21 Ιουλίου του 2022. «Οι αναβάτες Duke θέλουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο κοινό, όχι μόνο με τη μοτοσικλέτα τους αλλά και με τον σχεδιασμό της. Θέλουμε να δώσουμε στους αναβάτες Duke την ευκαιρία να επανασχεδιάσουν τους κανόνες με ένα αυθεντικό σχέδιο, μοναδικό, το οποίο δημιουργήθηκε από εκείνους. Ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα», δήλωσε ο Bagoros, πρεσβευτής των KTM Duke.

Μέσα από την ειδική σελίδα της KTM μπορεί ο καθένας να σχεδιάσει το δικό του τρισδιάστατο μοντέλο KTM Duke. Αφού ολοκληρώσει τη διαδικασία μέσα από την εφαρμογή Vectary 3D Studio θα μπορεί να ενσωματώσει τα αυτοκόλλητα πάνω στη μοτοσικλέτα και να δει πραγματικά πως θα είναι. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία του θα μπορεί να ανεβάσει στο Instagram το αποτέλεσμα με το hashtag #DESIGNYOURDUKECONTEST.

Το βίντεο παρουσίασης του διαγωνισμού.

 

Το πολύ επιτηχημένο Duke 390 θα πάρει μοναδική μορφή.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese