Τα ηλεκτρικά σκούτερ της Tym’ έρχονται και στην ευρωπαϊκή αγορά

Ολοκληρώθηκε το SYM ROADTRIP 2022 μετά από 2.000 χιλιόμετρα
4 Οκτωβρίου 2022
Burgman Street 125EX 2023 – Παρουσιάστηκε στην Intermot 2022
4 Οκτωβρίου 2022
Ο ηλεκτρισμός στις μετακινήσεις έχει περάσει προ πολλού από την σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας στην καθημερινότητα πολλών οδηγών. Τα αυτοκίνητα λόγω  μεγαλύτερου προσφερόμενου χώρου για τις μπαταρίες σέρνουν τον χορό αλλά και οι μοτοσυκλέτες ακολουθούν κατά πόδας. Εκτός από τις ακριβές ακόμη ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες καθημερινά παρουσιάζονται νέα ηλεκτρικά σκούτερ από πολλές εταιρείες, όπως είναι και η Tym’. 

Ανήκει  στο  γκρουπ της EBS που είναι ένας οργανισμός ο οποίος ειδικεύεται στην ενέργεια και τώρα επεκτείνεται στην κινητικότητα με ηλεκτρισμό. Η εταιρεία στοχεύει  στη δημιουργία προσιτών και αξιόπιστων σκούτερ με ρετρό στυλ. Φυσικά τα σκούτερ κατασκευάζονται στην Κίνα ώστε να κρατηθεί χαμηλά το κόστος παραγωγής. Επίσης η Tym’ προσφέρει πολλά after market αξεσουάρ που μπορούν να καστομάρουν το σκούτερ. 

Τα κεντρικά της ESB ωστόσο είναι στη Γαλλία. Τα σκούτερ αναμένεται σύντομα να πωλούνται και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το μικρότερο μοντέλο έχει το όνομα S και συγκρίνεται σε επιδόσεις με ένα αντίστοιχο 50cc, το μοτέρ του είναι ισχύος 2KW. Η Tym’ υποστηρίζει ότι η αυτονομία του είναι 60-100 χιλιόμετρα και κοστίζει €2.389. 
 
Το άλλο μοντέλο είναι το Μ, το οποίο έχει σχεδιαστεί αντλώντας στοιχεία από την ρετρό αισθητική. Υπάρχει η επιλογή για κινητήρες ισχύος 2Kw ή  3Kw. Η αυτονομία του είναι από 60 μέχρι 80 χιλιόμετρα και η τιμή του θα είναι €2.799.
 
Τέλος υπάρχει το μοντέλο L, το  κορυφαίο της γκάμας το οποίο εξοπλίζεται με κινητήρες 2Kw ή 3Kw με αυτονομία γύρω στα 80 χιλιόμετρα και θα πωλείται €3.699. 
 
Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (BikeIt.gr)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese