Το ζέσταμα της Ducati πριν από το WDW 2022

Urban Mobility | 28-28 Μαΐου 2022 | Στάδιο Σοφία Μπεφόν - Π. Φάληρο
Urban Mobility 2022
10 Μαΐου 2022
Απίθανη αεροδυναμική σχεδίαση για το μοναδικό Yamaha MT-09 της Puig
11 Μαΐου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Σάββατο 7 Μαΐου ήταν πολύ ιδιαίτερο για την Ducati καθώς η ιταλική φίρμα δημιούργησε μια νέα μορφή εκδήλωσης την οποία ονόμασε «We Ride As One». Φίλοι της μάρκας σε όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στις αντιπροσωπείες κάθε χώρας και είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν πληροφορίες έπειτα από τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Εκτός από τις αντιπροσωπείες, σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση έπαιξαν οι επίσημες λέσχες της Ducati. Η μάρκα από το Borgo Panigale μετράει 322 Επίσημα Club σε όλο τον κόσμο, ενώ και στην Ελλάδα η λέσχη της Ducati συμμετείχε στο κάλεσμα της εταιρείας.

Η σημαντικότερη στιγμή της ημέρας ήταν η παρέλαση, με τις μοτοσικλέτες της Ducati να περνούν και να χρωματίζουν με κόκκινο χρώμα τους πιο εμβληματικούς δρόμους των κύριων πόλεων σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά βέβαια ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία προθέρμανσης ενόψει του World Ducati Week το οποίο επιστρέφει φέτος στις 22-24 Ιουλίου στην πίστα Misano Marco Simoncelli.

Η Ducati θα παγιώσει τη συγκεκριμένη δράση για τους φίλους της μάρκας και κάθε χρόνο θα υπάρχει το «We Ride As One» με τη βοήθεια των Αντιπροσωπειών και των Λεσχών κάθε χώρας.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese