Το νέο Honda Forza 750 στη Moto Petsas

Η Honda άλλαξε CEO! Φεύγει ο Hachigo αναλαμβάνει ο Mibe, πρώην πρόεδρος R&D!
19 Φεβρουαρίου 2021
Buell Is Back! Η αμερικάνικη εταιρεία επιστρέφει … ξανά
19 Φεβρουαρίου 2021

Εδώ και 20 χρόνια, η γκάμα των Forza σκούτερς της Honda υπήρξε μια ισχυρή δύναμη με υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας στην Ευρώπη.

Η επιτυχία οφείλεται σε έναν συναρπαστικό συνδυασμό συστατικών: τα κλασικά στοιχεία Grand Touring (GT) με δυναμική παρουσία στο δρόμο και γνήσια άνεση για δύο ήταν πάντα αναμεμειγμένα στη συνταγή Forza με σπορ, ευέλικτο χειρισμό και ισχυρή απόδοση κινητήρα που κάνει κάθε διαδρομή ευχάριστη.

Το απόλυτο Forza 750 είναι εδώ. Γρήγορο, ευέλικτο και πολυτελές, είναι γεμάτο με τεχνολογία και έτοιμο να κάνει την φιλοδοξία του να γίνει αισθητό σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό κομμάτι της αγοράς. Όπως είναι εξοπλισμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις, εντός και εκτός πόλης, όπως και για μια εξόρμηση Σαββατοκύριακου, το Forza 750 είναι η επιτομή της ποιότητας και της πρακτικότητας. Μια λογική επιλογή αλλά πιστή στην ιστορία της οικογένειας Forza, που προσφέρει μετακίνηση με στυλ.

Ελάτε τώρα στο κεντρικό κατάστημα της Moto Petsas επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 242 στην Καλλιθέα για να το δείτε και να είστε απ’ τους πρώτους τυχερούς που θα το αποκτήσουν στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με μοναδικές ευκολίες πληρωμής.

Web: www.motopetsas.gr
Instagram : motopetsasofficial
Facebook: MOTO Petsas/PETSAS bros

Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (Σπύρος Τσαντήλας)

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ – BIKEIT!
Click to access the login or register cheese