Το efood προσλαμβάνει άμεσα 400 διανομείς!

Νέα Triumph Scrambler 1200 Bond Edition
21 Μαΐου 2020
Νέο YAMAHA XMAX Tech MAX
21 Μαΐου 2020

400 διανομείς στην Αθήνα για το efood, σημαίνει 400 καλύτερα εξοπλισμένοι μοτοσυκλετιστές με αντίστοιχο αριθμό καλύτερα συντηρημένων οχημάτων, κι αυτό είναι είδηση με τεράστιο θετικό πρόσημο!

Με δεδομένο πως το efood προσφέρει σε όλους τους διανομείς, όλα όσα από καιρό θέλαμε στο ΜΟΤΟ να βλέπουμε να προσφέρονται, κοντοστεκόμαστε και δεν το προσπερνάμε καθώς πρόκειται για είδηση.
 

Η ομάδα διανομέων του efood απολαμβάνει ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (4ωρο και 8ωρo), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου, πλήρη εξοπλισμό και επαγγελματική ανέλιξη.

 

Μάθετε περισσότερα για τα προνόμια και την θέση εργασίας εδώ ή μοιραστείτε τα νέα με κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται.

 

To efood στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, αναλαμβάνοντας τη διανομή σε περισσότερα καταστήματα, φαγητού, και όχι μόνο, ενισχύοντας έτσι τις επιλογές του καταναλωτή και προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία online παραγγελίας.

 

Η αναζήτηση διανομέων ξεκινά στην Αττική και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 8.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Αρθρογράφος: thanos

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.