Το Triumph Tiger 900 Rally στα χέρια ενός πρωταθλητή Enduro

AJP PR7 Adventure 35th anniversary – Επετειακό και συλλεκτικό
9 Μαΐου 2022
ΕΛ.ΑΣ. – Συλλήψεις και κλήσεις για κόντρες στη Λεωφόρο Σχιστού (Κερατσίνι) και στον Λυκαβηττό
9 Μαΐου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πέρυσι το καλοκαίρι η Triumph ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκινάει την εξέλιξη μιας νέας γενιάς μοντέλων στις κατηγορίες motocross και enduro. Η βρετανική φίρμα ξεκαθάρισε ότι θέλει να μπει πολύ δυναμικά στον κόσμο των χωμάτινων μοτοσικλετών και για αυτό αποφάσισε να συνεργαστεί με δύο κορυφαίους πρωταθλητές των αγώνων, τον Ricky Carmichael και τον Ivan Cervantes.

Οι δύο θρυλικοί αναβάτες ανέλαβαν να καθοδηγήσουν τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της Triumph προκειμένου να δημιουργήσουν άμεσα ανταγωνιστικές μοτοσικλέτες οι οποίες θα φέρουν την ποιότητα και το σπορ DNA της μάρκας. Η εμπλοκή των Carmichael και Cervantes με την Triumph είχε αντίκτυπο και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, κυρίως στο ολοκαίνουριο Tiger 1200 και στο Tiger 900 Pro.

Το Tiger 900 Pro αποδείχτηκε εξαιρετικό στα χέρια του πρωταθλητή.

Δεν είναι τυχαίο πως είδαμε αρκετές φορές τους δύο αναβάτες να κάνουν απίθανα πράγματα με τις μεγαλύτερες adventure μοτοσικλέτες δείχνοντας ότι οι μηχανικοί της Triumph έχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια μοτοσικλέτα για να σε διασκεδάσει στο χώμα.

Πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro!

Ο Ivan Cervantes, πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, στην τελευταία του επαφή με το Tiger 900 Pro βάζει στο ικανό μοντέλο της Triumph δύσκολα, οδηγώντας σαν να είχε ανάμεσα στα πόδια του ένα 450 enduro, ελαφρύ και πολύ ισχυρό. Το Tiger Pro δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα και καταφέρνει να διασκεδάσει ακόμα και έναν αναβάτη επιπέδου Cervantes.

Απολαύστε τον Ισπανό πρωταθλητή να χαρίζει θέαμα στη σέλα του μεγάλου Triumph.

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese