Τρία BMW R18 από τον Καναδά που θα ζηλέψεις

MotoGP Portimao: Στην κορυφή η Honda σε FP1 και FP2
22 Απριλίου 2022
Ο ηλεκτρικός «περιπλανώμενος» της Super Soco
23 Απριλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW όταν σχεδίαζε το R18 είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της είχε το customizing, όπως γίνεται με τα Η BMW προσφέρει μέσω του Option 719 τα δικά της μοναδικά custom αξεσουάρ για το R18.αμερικανικά cruiser της Harley Davidson και της Indian. Οι Γερμανοί ήθελαν πολύ να μπουν σε αυτό το «παιχνίδι» και μέχρι τώρα θα έχουν καταφέρει περίφημα ωθώντας πολλούς ιδιώτες και επαγγελματίες βελτιωτές να «πειράζουν» τις R18 τους.

Ανάμεσα στις διάφορες custom βελτιώσεις του R18 υπάρχουν τρεις από τον Καναδά οι οποίες ξεχωρίζουν. Μάλιστα η επίσημη BMW Motorrad του Καναδά παρουσίασε η ίδια τα συγκεκριμένα μοντέλα τα οποία κατασκευάστηκαν από την British Colombia του Jay Donovan, την Konquer Motorcycles και την Ontario Augmane Motorworks με πολύ μεράκι και ιδιαίτερο στυλ η κάθε μια.

Η Cafe Racer εκδοχή της R18.

Η BMW του Jay Donovan ονομάζεται Future Cafe R18 και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε είναι μια cafe racer εκδοχή της μοτοσικλέτας. Τα βασικά στοιχεία έχουν μείνει αναλλοίωτα, όπως ο κινητήρας των 1.802 κ.εκ. και η μετάδοση, αλλά η θέση οδήγησης έχει αλλάξει δραματικά. Η R18 διαθέτει πλέον κλιπόν στο τιμόνι και επιθετική θέση οδήγησης με λεπτό ρεζερβουάρ και κοντή ουρά. Απίθανη είναι η σχεδίαση της εξάτμισης η οποία βγαίνει ψηλά κάτω από τη σέλα με δύο νίκελ σωλήνες.

Πολύ ιδιαίτερος ο χάλκινος χρωματισμός.

Η R18 του Augment Motorworks έχει ως θέμα τα τατουάζ. Η μοτοσικλέτα ονομάζεται R18 Tattooed Chopper και έχει στο ρεζερβουάρ και το μικρό πλαϊνό κάλυμμα σχέδια με το ψευδώνυμο El Boxeador. Το R18 της Konquer Motorcycles έχει διαφορετική προσέγγιση από τις υπόλοιπες δύο. Η μοτοσικλέτα ονομάζεται Diamond Custom και έχει διατηρήσει σχεδόν όλα τα κομμάτια της μοτοσικλέτας στη θέση τους, έχοντας όμως παρέμβει σε χρωματισμούς και μικρά εξαρτήματα. Η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη στο χρώμα του χαλκού και πλησιάζει περισσότερο στις dragster custom κατασκευές.

Με έμπνευση από την τέχνη του τατουάζ.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese