Χειμερινή Μοτοσυκλετιστική συνάντηση Μαμούθ στο Καστανόδασος Δράμας

Μοτοσυκλετιστές τίμησαν τα θύματα του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων
19 Δεκεμβρίου 2022
Harley-Davidson X350/X500 – Αμερικάνικα όνειρα made in China
19 Δεκεμβρίου 2022

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

Η MOTOE (Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) Διοργανώνει την 4η Μοτοσυκλετιστική συνάντηση Μαμούθ στις 26-29 Ιανουαρίου 2023 στο Καστανόδασος Μικρόπολης Δράμας.

Η χειμερινή Μοτοσυνάντηση Μαμούθ ακολουθεί τα χνάρια της ετήσιας χειμερινής συνάντησης Elefantentreffen (Elephant Rally)  που γίνεται στα χιονισμένα Δάση της Βαυαρίας από το 1956 και συμμετέχουν περισσότεροι από 5.000 μοτοσυκλετιστές. 

Το όνομα Elephant, της Γερμανικής εκδήλωσης, προέρχεται από την Zundapp KS 601 μια μοτοσυκλέτα 650 κ. εκ .με καλάθι που είχε το παρατσούκλι πράσινος ελέφαντας και η εκδήλωση αρχικά προοριζόταν για τους ιδιοκτήτες αυτού του μοντέλου.

Στην Ελληνική έκδοση της εκδήλωσης το χιόνι δεν είναι εγγυημένο (ευτυχώς θα λέγαμε) άλλα η καλή παρέα, το μοναδικό κλίμα, η συναδελφικότητας και η διασκέδαση είναι εγγυημένα.

Η διαμονή είναι σε σκηνές με ελεύθερο κάμπινγκ και το παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνει όλα τα γεύματα με κρασί & τσίπουρο, αναμνηστικά & πακέτο δώρων (μπλουζάκι, καρφίτσα κ.λπ.), βραβεία και διακρίσεις.
Το παράβολο συμμετοχής έχει ορισθεί στα 50 € ανά άτομο για τα μέλη λεσχών με κάρτα της ΜΟΤΟΕ/ΑΜΟΤΟΕ και στα 70€ δίχως κάρτα.

https://motoe.gr/4i-sygkentrosi-mammoth-cheimerini-diaviosi-motosykletiston

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με κ. Θόδωρο Δημητριάδη – 6944253838

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese