Χριστουγεννιάτικο διήμερο Flat Track στην Αθήνα

Η Eysing συνεργάζεται με την Pininfarina για αυτό το μοναδικό ηλεκτρικό μοτοποδήλατο
13 Δεκεμβρίου 2022
Yadea Keeness VFD & Voltguard VFV 2023 – Το επόμενο μεγάλο βήμα
14 Δεκεμβρίου 2022

Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Το Flat Track είναι μια μορφή αγώνων με μοτοσυκλέτες που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ΗΠΑ άλλα σχετικά άγνωστο στην Ευρώπη και φυσικά εντελώς άγνωστο στην Ελλάδα.    

Οι αγώνες γίνονται σε οβάλ πίστα από πατημένο χώμα με την πλαγιολίσθηση να είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην οδήγηση, κάτι που προσφέρει θέαμα και παράλληλα είναι διασκεδαστικό για τους αναβάτες.

Τα τελευταία χρόνια το Flat Track ήρθε στην Ελλάδα, αρχικά σαν εκπαιδευτικά track days, χάρη στις προσπάθειες της  Zulap crew.   

 

Η ομάδα της Zulap κλείνει τη χρονιά με ένα εορταστικό διήμερο flat track, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκέμβρη στους Θρακομακεδόνες.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί εκπαιδευτική ημερίδα, όπου οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν flatrack ή να βελτιώσουν την τεχνική τους αν ήδη γνωρίζουν τα βασικά. Για όσους δεν διαθέτουν κατάλληλη μοτοσυκλέτα, υπάρχουν διαθέσιμα Sunday 150cc, ειδικά στημένα για flat track προς ενοικίαση.

 Για την Κυριακή, με ελεύθερη είσοδο θεατών, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00 ελάτε να παρακολουθήσετε θεαματικούς αναβάτες να γλιστράνε στην οβάλ διαδρομή με μοτοσυκλέτες χωρίς μπροστινό φρένο, αλλά και να δοκιμάσετε (test ride) σε πραγματικές συνθήκες μοτοσυκλέτες flat track (βασικός εξοπλισμός απαραίτητος).

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια ανάδειξης του αθλήματος του flat track στο ευρύ κοινό, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων και την υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών.

Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και συνεργασίες, επικοινωνείτε με τον Σπύρο Μάρκου από το Zulap crew στο info@zulapmotorcycles.com & 6938 887144

(οι συμμετοχές κλείνουν το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκέμβρη)

 

 

 

 

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese