Όσα θέλεις να ξέρεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro 2022

BMW R Sport Edition by Lord Drake Kustoms
23 Μαρτίου 2022
Michelin: 65 χρόνια στην Ελλάδα
24 Μαρτίου 2022

Ημερολόγιο, νέες τοποθεσίες και πρωταγωνιστές που θα κλέψουν την παράσταση στους πιο εντυπωσιακούς αγώνες Hard Enduro της νέας χρονιάς.

Ο Billy Bolt αγωνίζεται στο Hixpania Hard Enduro στο Aguilar de Campoo, στην Ισπανία στις 3 Οκτωβρίου 2021.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro θα διεξαχθεί υπό την σκέπη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας (F.I.M.) γεγονός που του προσδίδει έξτρα κύρος και αίγλη. Έχοντας ξεκινήσει το 2018 ως ιδιωτική πρωτοβουλία με την ονομασία WESS (World Enduro Super Series), η σειρά αγώνων hard enduro γνώρισε τεράστια επιτυχία και αμέσως αναγνωρίστηκε η τεράστια δυναμική της, έτσι ώστε το 2021 να γίνει το νεότερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Ημερολόγιο FIM Hard Enduro 2022
Minus 400* – Iσραήλ, 5-7 Απριλίου
Xross* – Σερβία, 18-21 Μαΐου
Red Bull Erzbergrodeo, Αυστρία, 16-19 Ιουνίου
Red Bull Abestone, Ιταλία 9-10 Ιουλίου
Red Bull Romaniacs, Ρουμανία 26-30 Ιουλίου
Red Bull TKO – Η.Π.Α, 13-14 Αυγούστου
Red Bull Outliers* – Καναδάς, 27-28 Αυγούστου
Hixpania Hard Enduro – Ισπανία, 7-9 Οκτωβρίου

* νέες τοποθεσίες

Τρεις νέες τοποθεσίες έχουν προστεθεί στο ημερολόγιο του 2022, ενώ επιστρέφει και το Red Bull Erzbergrodeo που τις δύο τελευταίες χρονιές (’20-’21) είχε ακυρωθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων. Η εκκίνηση του πρωταθλήματος θα δοθεί στο Ισραήλ με το Minus 400 να μπαίνει για πρώτη φορά στο ημερολόγιο. Από το αρνητικό υψόμετρο (-400 μέτρα) και το ξηρό κλίμα, οι αναβάτες στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο, για το Xross Hard Enduro Rally, στα βουνά και τα δάση της Σερβίας. Ακολουθεί η γιορτή του Hard Enduro, το μοναδικό Red Bull Erzbergrodeo στο πασίγνωστο λατομείο της Αυστρίας όπου 500 αναβάτες θα πάρουν εκκίνηση στον τελικό της Κυριακής, με την προσπάθειά τους να μεταδίδεται ζωντανά μέσω Red Bull TV.

 

 

 

 

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese