Καιρός – χιόνια: Ξεκίνησαν τα προβλήματα, τι να προσέξετε

Πρώτη σε πωλήσεις η DAYTONA BEST ELECTRIC στα ηλεκτρικά σκούτερ
3 Φεβρουαρίου 2023
Ducati DesertX 2023 – Αποκτά σύστημα πλοήγησης turn by turn
3 Φεβρουαρίου 2023
Πρώτη σε πωλήσεις η DAYTONA BEST ELECTRIC στα ηλεκτρικά σκούτερ
3 Φεβρουαρίου 2023
Ducati DesertX 2023 – Αποκτά σύστημα πλοήγησης turn by turn
3 Φεβρουαρίου 2023



Καιρός - χιόνια: Ξεκίνησαν τα προβλήματα, τι να προσέξετε

Ένας νέος χιονίας είναι προ των πυλών και, όχι, ΔΕΝ σας προτείνουμε να πάτε φέτος στην Αττική Οδό, μπας και σκάσει 2χιλιαρο. Δείτε εδώ τι να προσέξετε.

Η κακοκαιρία και ο αναμενόμενος χιονιάς ξεκίνησε ήδη στην Ελλάδα και μαζί του, ήρθαν και τα πρώτα προβλήματα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στα μέσα ενημέρωσης. Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα χιόνια έκαναν ήδη την εμφάνιση τους στην Ήπειρο, ενώ παγετός σημειώθηκε σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε σε όλα τα ορεινά της Ηπείρου: Ενδεικτικά, σε Κόνιτσα, Ζαγόρι, Μέτσοβο και Τζουμέρκα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό

Σε ισχύ τέθηκε προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά άνω την 3,5 τόνων και λεωφορεία, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο Ιωαννίνων μέχρι και τον κόμβο Παναγιάς, μετά τα διόδια Μαλακασίου. Η απαγόρευση ισχύει από σήμερα το πρωί στις 08.00 μέχρι νεωτέρας.

Καιρός – Που αναμένονται χιόνια τις επόμενες ημέρες

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να καταβάλλετε, ιδιαίτερα αν οδηγείτε μοτοσυκλέτα, στην εξέλιξη των καιρικών φαινομένων το επόμενο 4ήμερο. Τα πιο έντονα φαινόμενα ξεκινούν από το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή μεταξή Άμφισσας και Σπερχειάδας,  ενώ την νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή χιόνι αναμένεται στην Κορινθία και την Τρίπολη.

Το πρωί της Κυριακής 5/2, τα μοντέλα δείχνουν πολύ έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της Εύβοιας, η οποία στην συνέχεια θα κατέλθει στην Βόρεια και Δυτική Αττική. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της Δευτέρας (τουλάχιστον με βάση τα μοντέλα αυτής της στιγμής, που γράφονται αυτές οι γραμμές), οπότε εφιστούμε την προσοχή σας αν κινείστε στα βόρεια του Νομού Αττικής.

Την Τρίτη, η ένταση των φαινομένων υποχωρεί, ωστόσο τα μοντέλα δείχνουν χιονοπτώσεις στην Στερεά Ελλάδα, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, θα χιονίζει σταθερά στα ορεινά της Κρήτης. Η υπόλοιπη Ελλάδα, φαίνεται ότι… την σκαπουλάρει, προς το παρόν.

Αρθρογράφος: nospam@bikeit.gr (Απόστολος Μυστίλογλου)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese