1ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ο Ντίνος Μαυρόπουλος

Εκτός MotoGP ο Remy Gardner: «Γιατί δεν είμαι αρκετά επαγγελματίας»
1 Σεπτεμβρίου 2022
GasGas RX450F Replica – Από το Dakar με αγάπη
2 Σεπτεμβρίου 2022

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα συνεχίστηκε με τον 7ο και 8ο Αγώνα που έγιναν στην πίστα Automotodrom Grobnik της Κροατίας, μαζί με το Πρωτάθλημα ALPE ADRIA! 

Ο 13χρονος Ντίνος Μαυρόπουλος #dinos31 συμμετείχε στην κατηγορία SSP300 με Yamaha R3 που ετοίμασε η ARP Academy, σε μια πίστα που φυσικά έβλεπε για πρώτη φορά. Στον πρώτο Αγώνα του διημέρου που έγινε το Σάββατο 27 Ιουλίου, πήρε την 2η θέση για τον 7ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος – BMU και την 7η θέση στον αγώνα του ALPE ADRIA.

Την Κυριακή στον δεύτερο Αγώνα του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου μετά από μια δυνατή μάχη κατέκτησε την 1η θέση στον 8ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και τη 4η για το Πρωτάθλημα ALPE ADRIA. 

Τώρα η ομάδα συνεχίζει τη διαδρομή της προς το Pleven της Βουλγαρίας, όπου θα γίνουν ο 9ος και 10ος Αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο. Εκεί ο #dinos31 θα προσπαθήσει να ξαναπάρει την πρωτοπορία στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, καθώς μετά την Κροατία είναι δεύτερος με διαφορά 2 βαθμούς από τον περσινό Πρωταθλητή Patrick Pascota από την Ρουμανία. 

 

ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ #dinos31 – Οδηγός ARP Academy

 

Ήταν μια ωραία αγωνιστική εμπειρία με τις μάχες που έδωσα και με τη νίκη για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την ομάδα μου Αrp Αcademy και όσους με στηρίζουν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω βέβαια τους χορηγούς μου: YAMAHA RACING HELLAS, YAMAHA MOTOR GREECE, DNA FILTERS, SAMBA COFFEE, Intramoto Pirelli, Baxevanis Moto X-lite helmet, Motodirect, καθώς και τους υποστηρικτές: Tasoulis Εxtra Ρroducts, Yamaha Spiliotis, Mouratis, Perivolarakis, Rokakis elastika”.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese