30 χρόνια BMW Motorrad Βαγιανέλης!

SUZUKI: Αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή της εταιρείας
26 Φεβρουαρίου 2021
Honda Transalp 800: Η ώρα πλησιάζει μετά την κατοχύρωση του ονόματος
26 Φεβρουαρίου 2021

Τα 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική αγορά μοτοσυκλέτας και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, γιορτάζει η BMW Motorrad Βαγιανέλης. Τρεις δεκαετίες στην διάρκεια των οποίων έχει χτίσει η εταιρεία την Ιστορία της, πάνω στις βάσεις της συνέπειας και της ευθύνης, παρέχοντας ασφάλεια και υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά στάνταρ, ενώ παράλληλα δομεί σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων μοτοσυκλετών ΒΜW.

Το ξεκίνημα έγινε το μακρινό 1990, τότε που κανένας δεν πίστευε την προοπτική και το μέλλον της BMW. Ο Τάσος Βαγιανέλης έδωσε “σάρκα και οστά” στο όραμα του, στήριξε τα πιστεύω του και το σήμερα βρίσκει τον ίδιο και τους συνεργάτες με ένα από τα κορυφαία καταστήματα ΒΜW στον κόσμο!

Η πίστη για τις μοτοσυκλέτες και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της BMW, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη στο ένστικτο, τη διαρκή αναζήτηση βελτίωσης και εξέλιξης, αλλά και τις ικανότητες των συνεργατών του, ήταν οι λόγοι που η εταιρεία κατάφερε να διαβλέψει τις ευκαιρίες μέσα στην οικονομική κρίση και όχι μόνο να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη αλλά και να τον προσπεράσει.

Η BMW Motorrad Βαγιανέλης δεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακό κατάστημα μοτοσυκλέτας, είναι ένας ζωντανός οργανισμός με ατέλειωτες, φρέσκιες και ανατρεπτικές ιδέες, όπου ο πελάτης απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην αγορά και τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας του, στην απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού, αλλά και τα προνόμια μοναδικών υποστηρικτών προγραμμάτων, όπως ιδιαίτερα ευνοϊκά επιτόκια χρηματοδότησης, δυνατότητα επιλογής μικτής ασφάλειας, ασφάλειας κλοπής, δανείου και πολλών άλλων.

“Η ιστορία σου… είναι το εφαλτήριο για να πας μπροστά!”, μας είχε πει ο Τάσος Βαγιανέλης σε μια από καρδιάς συνέντευξη που μας είχε δώσει στο παρελθόν και αυτό το “μπροστά” έχει πολλές θετικές εκπλήξεις!

Αρθρογράφος: lmavr

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese