Ducati DesertX 2023 – Αποκτά σύστημα πλοήγησης turn by turn

Καιρός – χιόνια: Ξεκίνησαν τα προβλήματα, τι να προσέξετε
3 Φεβρουαρίου 2023
Honda XL750 Transalp 750 – Οι τιμές του στην Ελλάδα
3 Φεβρουαρίου 2023
Καιρός – χιόνια: Ξεκίνησαν τα προβλήματα, τι να προσέξετε
3 Φεβρουαρίου 2023
Honda XL750 Transalp 750 – Οι τιμές του στην Ελλάδα
3 Φεβρουαρίου 2023



Ducati DesertX 2023 - Αποκτά σύστημα πλοήγησης turn by turn

Πρόκειται για την πρώτη Ducati μοτοσυκλέτα που θα επωφεληθεί από αυτό το σύστημα.

Η Ducati DesertX είναι μια μοτοσυκλέτα με την οποία θα κάνεις τον γύρο του κόσμου. Άρα, γιατί να κινδυνεύεις να χαθείς κάπου, αν δεν έχεις σύστημα πλοήγησης; Η Ducati το γνωρίζει αυτό και πράττει αναλόγως, προσφέροντας σύστημα πλοήγησης Turn-by-Turn, για το DesertX 2023. Έτσι, το καθιστά το πρώτο μοντέλο της Ducati, που εξοπλίζεται με αυτή την επιλογή πλοήγησης, ως έξτρα εξοπλισμός.

Πως λειτουργεί το σύστημα Turn-by-Turn

Το νέο σύστημα πλοήγησης της Ducati χρησιμοποιεί την συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο του αναβάτη και την οθόνη TFT του μοντέλου. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τις δυνατότητες επικοινωνίας του Ducati Multimedia System, με τυχόν Bluetooth ακουστικά στο κράνος του αναβάτη και του συνεπιβάτη.

Ο αναβάτης απλά πρέπει να επιλέξει τον προορισμό του, στην εφαρμογή Ducati Link, και στην συνέχεια οι πληροφορίες πλοήγησης θα φορτωθούν στην οθόνη TFT της μοτοσυκλέτας, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη ο αναβάτης να βγάλει το κινητό του από την τσέπη του.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να ενημερώνεται ζωντανά από το κινητό τηλέφωνο για τις συνθήκες κίνησης στην περιοχή του προορισμού, για τα όρια ταχύτητας που ισχύουν στην διαδρομή που έχει επιλεγεί, αλλά και να ενημερώνει τον αναβάτη με ακουστική πληροφόρηση, αν ο τελευταίος χρησιμοποιεί headset.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλοήγηση turn-by-turn μπορεί να αποκτηθεί και ως έξτρα αξεσουάρ, για όσους έχουν ήδη αγοράσει DesertX 2022.

Αρθρογράφος: nospam@bikeit.gr (Απόστολος Μυστίλογλου)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese