Harley Davidson CVOs και αντίο στo χρώμιo!

Triumph Bobber Black
Triumph Bobber Black: Μαύρο κατάμαυρο
4 Μαΐου 2018
Triumph Speedmaster - Thessaloniki Moto Show 2018
Triumph Speedmaster: Μία ακόμα Bonneville είναι γεγονός
4 Μαΐου 2018
Triumph Bobber Black
Triumph Bobber Black: Μαύρο κατάμαυρο
4 Μαΐου 2018
Triumph Speedmaster - Thessaloniki Moto Show 2018
Triumph Speedmaster: Μία ακόμα Bonneville είναι γεγονός
4 Μαΐου 2018
Harley Davidson CVO - Thessaloniki Moto Show 2018

Harley Davidson CVOs

Mετά τα οκτώ τελείως νέα μοντέλα Harley Davidson Dyna και Softail σειρά έχει η σειρά CVO με τρία νέα μοντέλα που θα συζητηθούν στα μοτοσυκλετιστικά στέκια. Όχι μόνο γιατί διαθέτουν νέο κινητήρα 1923cc με κωδική ονομασία 117 και με κύριο χαρακτηριστικό την κτηνώδη ροπή, αλλά γιατί γυρίζουν την πλάτη στις χρωμιωμένες γυαλιστερές επιφάνειες, ναι αυτές που έχουν καθιερώσει χρόνια τώρα τη φίρμα στο ευρύ κοινό!

Harley Davidson CVOs: Διαθέτουν νέο κινητήρα 1923cc με κωδική ονομασία 117 με κύριο χαρακτηριστικό την κτηνώδη ροπή και γυρίζουν την πλάτη στις χρωμιωμένες γυαλιστερές επιφάνειες… Ναι! Αυτές που έχουν καθιερώσει χρόνια τώρα τη φίρμα στο ευρύ κοινό.

Harley Davidson CVOs

Μαύρη μαυρίλα…

Στη θέση τους συναντάμε ..μαύρη μαυρίλα, κοινώς σκοτεινά μαύρα ματ φινιρίσματα σε κινητήρα και περιφερειακά. Ο λόγος για τα μοντέλα CVO Street Glide, CVO Road Glide και CVO Limited, που μπορούν στο εξής να υπερηφανεύονται για τους υγρο-ελαιόψυκτους κινητήρες ταυτόχρονα με το ιδιαίτερο παρουσιαστικό τους.

Σε μια προσπάθεια να καλύψουν τον ήχο που παράγουν τα 1923 κυβικά, οι αμερικάνοι έχουν τοποθετήσει στο Harley Davidson Street Glide στερεοφωνικό με τεχνολογία bluetooth που παράγει …900 Watt! Και για να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες, παρουσιάζουν ταυτόχρονα και τέσσερις σπέσιαλ εκδόσεις των προαναφερθέντων μοντέλων, δύο εκ των οποίων φέρουν και διακριτικά που θυμίζουν τα 115α γενέθλια της εταιρείας. Πρόκειται για τα Harley Davidson Street Glide Special, Road Glide Special και τα «115άρια» Street Glide και Ultra Limited, με όλα τους όμως να χρησιμοποιούν τους μικρότερους κινητήρες 107 των 1.745cc.

Η Harley Davidson στο Thessaloniki Moto Show 2018

H Harley Davidson θα βρίσκεται στη φετινή έκθεση μοτοσυκλέτας Θεσσαλονίκη – Moto Show 2018 που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις και με τη συνεργασία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από 18 έως 20 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese