HONDA: Απίστευτη εργοστασιακή εγγύηση 6 ετών σε όλα τα σκούτερ στην Ιταλία!

REV’IT Mission – Αεριζόμενα μποτάκια μοτοσυκλέτας
17 Μαρτίου 2021
Triumph – Νέος τιμοκατάλογος 2021
17 Μαρτίου 2021

Επενδύοντας στην αξιοπιστία της μάρκας

Μια πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα, στο χώρο τον δύο τροχών, επέκταση της εγγύησης θα προσφέρει η Honda στην γειτονική Ιταλία, με την χρονική της διάρκεια να φθάνει τα έξι έτη! Η εγγύηση θα καλύπτει τόσο τα σκούτερ όσο και τις μοτοσυκλέτες, χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους ιδιοκτήτες των δίτροχων.

Η ηγεμονία της Honda στην Ιταλία, σε ότι αφορά στα σκούτερ, είναι αδιαμφισβήτητη.

Επί σειρά ετών στην κορυφή τις λίστας των best seller συναντάμε μια έκδοση της οικογένειας των SH.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιτευχθεί και «χατ τρικ», με τρία μοντέλα SH (125, 150, 300) να καταλαμβάνουν το Top 3 των δημοφιλέστερων σκούτερ, στις ετήσιες λίστες ταξινομήσεων.

Η Honda δε, είναι επίσης και η Νο1 εταιρεία στο μερίδιο της αγοράς των σκούτερ.


YSS Hybrid Shock

Όλα αυτά έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και έντονη σημειολογική υπογράμμιση, καθότι μιλάμε για την Ιταλία, από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και γενέτειρα των σκούτερ, των δίτροχων δηλαδή που εξακολουθούν να αποτελούν ένα πολύ δημοφιλές και άρρηκτα συνδεδεμένο με την σύγχρονη κουλτούρα της χώρας, μεταφορικό μέσο.

Με έναν ίσως όχι και τόσο επιτυχημένο παραλληλισμό, είναι σαν Ολλανδοί να πάρουν τα ηνία των πωλήσεων φέτας στην Ελλάδα. Σε μια παγκοσμιοποιημένη και φιλελεύθερη αγορά όλα είναι δυνατά, αλλά ορισμένα πράγματα αποτελούν και ζήτημα “εθνικής υπερηφάνειας” βλέπετε.


Spiliotis Fabri Push and Block

Δεν ξέρουμε κατά πόσο το φυσάνε και δεν κρυώνει – οι παραδοσιακές κατασκευάστριες της Ιταλίας – το σίγουρο όμως είναι ότι η Honda δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και προσφέρει πρόσθετα δέλεαρ να διευρύνει την πελατειακή της βάση.

Η εξαετής εγγύηση που ισχύει από την 1η Μαρτίου 2021 για όλα τα δίτροχα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων προφανώς και των σκούτερ, ανακοινώθηκε επισήμως από την Honda Italia και αποτελεί τη μεγαλύτερη σε μήκος χρόνου εργοστασιακή εγγύηση σκούτερ που βρίσκεται σε ισχύ, παγκοσμίως!


To σημαντικότερο είναι πως η επέκταση αυτή, δεν προϋποθέτει την καταβολή κάποιου αντιτίμου από πλευράς των ιδιοκτητών των νέων σκούτερ και ισχύουν απλώς οι γνωστές και κοινές για όλους τους κατασκευαστές προϋποθέσεις, που αφορούν στη δέσμευση για τα service, μόνο σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι η εξαετής εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη στην περίπτωση πώλησης του σκούτερ.

Επιπρόσθετα, με κάθε νέο σκούτερ της Honda, παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος, ενώ με την καταβολή ενός πολύ μικρού ποσού, η οδική βοήθεια επεκτείνεται για άλλα 5 έτη (!), ισοφαρίζοντας σε χρονική διάρκεια την εγγύηση.


Εξαιρετικές παροχές λοιπόν στην Ιταλία, από μια εταιρεία που παρά την επιτυχία και την εδραίωση της στη συγκεκριμένη αγορά, βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση!

Αρθρογράφος: scooternet

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese