Rieju Marathon Pro 125 και SM. Τα διαφορετικά δίδυμα!

Ήρθε τo νέο ZONTES M125 και ανακοινώθηκε η τιμή του
14 Σεπτεμβρίου 2022
HRC – Behind the Dream, επεισόδιο 2: Stefan – Video
14 Σεπτεμβρίου 2022




Τα παλιά καλά(;) χρόνια ένας 18άρης μπορούσε άνετα, αν είχε την οικονομική άνεση ή  αν τύχαινε να υπάρχει στο  γκαράζ του μπαμπά ή του θείου, να ξεκινήσει την μοτοσυκλετιστική  του καριέρα πάνω σε μία FJ 1200. Οι εποχές αυτές πέρασαν και τώρα η νομοθεσία βάζει όριο τα 125 κυβικά για πρώτη επαφή με το… άθλημα.

Κατά γενική ομολογία σε αυτή την κατηγορία οι off road μοιάζουν περισσότερο με  τις μεγαλύτερες αδελφές τους, αφού οι street downsize εκδόσεις μοιάζουν πολύ αναιμικές σε σχέση με τα τέρατα μεγάλου κυβισμού. 

Σ’ αυτό το κοινό των νεοεισερχόμενων στοχεύει και η ισπανική Rieju με την καινούρια σειρά Marathon, η οποία φοράει τον ιταλικό κινητήρα της Minarelli. Η Marathon Pro βγαίνει σε δύο εκδοχές, Enduro και Supermoto με τα πάντα κοινά, κινητήρες, αναρτήσεις, φρένα, εκτός βέβαια από τους τροχούς και τα ελαστικά. 
img-5ba861bd0c3c7b7b5a7bc1e1d6fe3e23_1_Αντιγραφή.jpg
Μία έξυπνη κίνηση από την Rieju που απλό τρόπο δημιουργεί δύο διαφορετικά μοντέλα. Η Enduro με εκτός δρόμου ελαστικά που μπορεί να γίνει σχολείο για τους νεαρούς δίτροχους fan σε βουνά και λαγκάδια και η Supermoto που μπορεί να τους εισαγάγει με εύκολα ελεγχόμενη ιπποδύναμη στον κόσμο του motard. 
Ο κινητήρας της Minarelli είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτοςκαι τετραβάλβιδος με απόδοση 15  ίππων. 
Οι μοτοσυκλέτες βγαίνουν στην ευρωπαϊκή αγορά με την ίδια τιμή των €4.829. 
 
Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (Τρύφωνας Καραβούλιας)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese