Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Thessaloniki Moto Show

Το Thessaloniki Moto Show είναι μία Έκθση Μοτοσυκλέτας που διοργανώνεται με βάση τις διεθνείς τάσεις και σύγχρονα πρότυπα. Η συνήθης παρουσίαση μοτοσυκλέτών πλαισιώνεται από σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με μεγάλη συμμετοχή της κοινότητας των δύο τροχών.

Ενότητες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Όπως συμβαίνει και στην έκθεση μοτοσυκλέτας στην Αθήνα, οι μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της μοτοσυκλέτας παρουσιάζουν τις προτάσεις τους στη Θεσσαλονίκη, σεβόμενοι το κοινό της Β. Ελλάδος. Όλα τα νέα μοντέλα παρουσιάζονται στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα των εισαγωγέων και αντιπροσώπων της Ελληνικής αγοράς.

Test Rides

Ο χώρος της ΔΕΘ προσφέρετε για παράλληλες διοργανώσεις που απαιτούν μεγάλους χώρους, οπότε είναι ιδανικοί για τη διοργάνωση test rides, όπου οι εταιρείες διαθέτουν μοτοσυκλέτες για δοκιμή από το κοινό.Stunt Shows

Τα παράλληλα events της διοργάνωσης Moto Show περιλαμβάνουν φαντασμαγορικές επιδείξεις δεξιοτεχνίας από διεθνούς φήμης stuntmen. Στις προηγούμενες διοργανώσεις έχουμε παρακολουθήσει από freestyle shows μέχρι και επίδειξη trial σε κλειστό χώρο!

Θεματικές Ενότητες

Ξεχωριστά γεγονότα στα οποία συμμετέχει η κοινότητα της μοτοσυκλέτας, μέσα από συλλόγους και λέσχες . Προηγούμενα παραδείγματα είναι οι ενότητες των custom μηχανών, η έκθεση μοτοσυκλετών από τη Λέσχη Φίλων Κλασικής Ιαπωνικής Μοτοσυκλέτας, και οι εκδηλώσεις του VESPA Club.


Λέσχη Ιαπωνικής Μοτοσυκλέτας


Δώρα - Κληρώσεις - Μουσικές εκδηλώσεις

Και φυσικά, όλα αυτά μέσα σε μία "φεστιβαλική διάθεση", με τη μουσική να κυριαρχεί και τον κόσμο να γιορτάζει τον δικυκλισμό ως τρόπο ζωής. Ταυτόχρονα, οι δωροθέτες μας κληρώνουν μεγάλα δώρα ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις από happenings που διοργανώνουν οι εταιρείες μοτοσυκλέτας.